PostHeaderIcon Közigazgatási Jogi Tanszék hírei

PostHeaderIcon Szamel Lajos Tudományos Ösztöndíj 2016

A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány Kuratóriuma kiírja a 2016. évi Szamel Lajos Tudományos Ösztöndíjat.

Ide kattintva letölthető: file icon pdf szamel_palyazat_2016.pdf

 

PostHeaderIcon SzJA 1% A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány támogatására

A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a 2013. évi SzJA 1% -os felajánlásokból 73.758 Ft. támogatásban részesült. Megköszönve a nagylelkű támogatásukat kérjük, hogy mindazok, akik fontosnak tartják és elismerik az Alapítvány tevékenységét, a továbbiakban is támogassák munkánkat.

Pécs, 2015. április 10.

Az Alapítvány kuratóriumának nevében:

Dr. Csefkó Ferenc

elnök

Módosítás: ( 2015. április 15. szerda, 21:56 )

 

PostHeaderIcon Dr. Bencsik András előadása a "Választások Magyarországon - 2014" című konferencián

Dr. Bencsik András egyetemi adjunktus, A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány kuratóriumi tagja 2014. november 21-én a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán megrendezett "Választások Magyarországon - 2014" elnevezésű tudományos konferencián "Választási jogorvoslás - A választások törvényességének garanciái" címmel előadást tartott.

 

PostHeaderIcon Dr. Bencsik András előadása a Budapest Gazdasági Főiskolán

Dr. Bencsik András egyetemi adjunktus, A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány kuratóriumi tagja 2014. október 28-án a Budapesti Gazdasági Főiskolán megrendezett"Multidiszciplináris kihívások - sokszínű válaszok" elnevezésű tudományos konferencián "A fogyasztóvédelem közjogi keretei" címmel előadást tartott.

 

PostHeaderIcon Dr. Bencsik András az SZTE ÁJTK-n

Dr. Bencsik András egyetemi adjunktus, A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány kuratóriumának tagja 2014. június 25-én a Szegeden megrendezett "Alapelvek és alapjogok" elnevezésű országos konferencián "A jogorvoslathoz való jog érvényesülése a közigazgatáson innen és túl" címmel szakmai előadást tartott

 

PostHeaderIcon Felhívás - Figyeljük együtt, hogy mennyit költenek a pártok!

Figyeljük együtt, hogy mennyit költenek a pártok!

Segíts nyomon követni a 2014-es parlamenti választások kampányköltéseit! Olyan fiatalokat keresünk, akik saját városukban szívesen monitoroznák a kampányt, és hozzájárulnának a 2010-ből már jól ismert www.kepmutatas.hu oldalon történő országos kampánymonitorozáshoz (ez a weboldal hamarosan megújul!).

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8