PostHeaderIcon Közigazgatási Jogi Diákkör

PostHeaderIcon 2014. A VÁLASZTÁSOK ÉVE

 

PostHeaderIcon Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör

Kedves Hallgatók!

Ha szeretnétek naprakész ismeretekkel rendelkezni hazánk átformálódó közigazgatásáról a tananyagon túl is, akkor szeretettel várunk Titeket a Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkörbe, ahol egy jó hangulatú, tevékeny csapat tagjai lehettek!

Alakuló ülés:

2014.09.09       15:30      Közigazgatási Jogi Tanszék ("Z" épület)


Bővebb információ: 
- Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

PostHeaderIcon Közigazgatási Jogi TDK 2. ülése

A Közigazgatási Jogi TDK következő ülésén egy igen aktuális témával, nevezetesen a felsőoktatással, azon belül is a minőségbiztosítás kérdéseivel foglalkozik!

Részletek a plakáton!

 

PostHeaderIcon Közigazgatás Jogi TDK

 

 

 

PostHeaderIcon Közigazgatás Jogi TDK - 3. ülésének jegyzőkönyve

A Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör 3. ülésének jegyzőkönyve

Időpont: 2012. október 10. 14 óra

Helyszín: PTE ÁJK Dékáni Tanácsterem

A diákkör egyhangúlag elfogadja a javasolt napirendet.

1. napirendi pont:

Dr. Bencsik András ismerteti az OTDK-val kapcsolatos legújabb információkat, úgymint a kari forduló időpontja, a dolgozatok tartalmi és formai követelményei, az országos versenyre továbbjutott dolgozatok feltöltésének időpontja (dec. 05.), illetve a szegedi OTDK időpontja (2012. március 25-27.).

2. napirendi pont:

A TDK új tagjainak bemutatkozása: Zsédenyi Fanni, Nyuschal Ernő, Mező Otília, Bérces Veronika, Bencsik Dorina, Török Tamás. A diákkör egyhangúlag megszavazza az új tagok felvételét.

3. napirendi pont:

Dr. Fábián Adrián előadás a közszolgálati tisztviselőkről.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Kirándulás Sellyére az Ormányság fővárosába - A Közigazgatási Jogi Tudományos Diákkör kirándulása

Diákkörünk 2012. június 22-én egy szakmai kirándulás keretében Sellyére látogatott.

A diákkör első útja a Polgármesteri Hivatalba vezetett, ahol Nagy Attila a város polgármestere és dr. Fekete Géza a város jegyzője fogadta a csoportot.

Nagy Attila polgármester beszélt az Ormányságról mint tájegységről, kulturális értékeiről, az itt élő emberek életviteléről, szokásairól és foglalkozásairól, a közelmúltban megvalósult és a jövőben megvalósuló fejlesztésekről, beruházásokról. Tanszékvezető Úr kérdésére azt is kifejtette, vajon miért nem tud felzárkózni hazánk ezen elmaradott térsége.

Dr. Fekete Géza jegyző bemutatta a járási rendszert, vázolta, hogy ez Sellye vonatkozásában pontosan mit is jelentene, hogyan valósulna meg, továbbá az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákra is felhívta a figyelmet.

A délután további részében egy kötetlenebb program keretében megtekintettük a Draskovich Kastélyt és az azt körülölelő arborétumot, illetve megismerkedhettünk Sellye városának történelmi múltjával, valamint sor került a Termálfürdő meglátogatására is.

A kirándulás zárásaként egy kellemes vacsorát költöttünk el a strandhoz közeli kempingben, ahol lovaglásra is nyílt lehetőség. A csoport a koraesti órákban indult vissza Pécsre.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazok közreműködését és munkáját, akik lehetővé tették e kellemes nap megvalósulását, elsősorban a "Jövő Közigazgatásáért Alapítvány" szíves hozzájárulását.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2